NEVIPE

Në Mitrovicë valvitet flamuri Rom për 8 Prill

  • 11 months ago
  • By Romtegra

Në komunën e Mitrovicës aktivistet e komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian vendosin flamurin rom për nder të ditës Botërore të Romëve, 8 Prilli. Ky aktivitet është organizuar në kuadër të levizjës Opre Roma
Bahtalo Lumiako Dive e Romengo!

Exif_JPEG_420

Florentina Jahja&Suad Gashijan